Vad är Uddelanet?

Uddelanet är en avdelning till föreningen Pink Orange med säte i Uddevalla. Avdelningens syfte är att skapa mötesplatser i Uddevalla för dem som brinner för spelhobbyn, gaming och datorer. Vi jobbar aktivt med inkludering och jämställdhet. 

Vi vill skapa ett tryggt forum för alla. Oavsett kön, könsidentitet eller ursprung. Därför satsar vi stort på aktiviteter där alla kan delta. Det är viktigt för oss med låga trösklar och ta hobbyn till dem som själva inte skulle haft möjlighet att delta. 

Vad gör vi?
Vi arrangerar Lan två gånger om året och försöker skapa aktiviteter för ungdomar från 13 år och uppåt. I somras hyrde vi en buss och åkte ner till dreamhack! Ibland dyker vi också upp på olika ställen runt om i Uddevalla kommun och håller i spelträffar.
Vårat mål är att bygga upp ett levande gaming comunity i Uddevalla. 

Vilka jobbar med Uddelanet?

I avdelningen Uddelanet sitter en grupp unga arrangörer med olika kopplingar till Uddevalla kommun. Vi jobbar i mindre arbetsgrupper som fokuserar på olika saker med Olivia Kristiansson i spetsen som agerar spindeln i nätet.

I dagsläget har vi fyra arbetsgrupper; Marknadsföringsgruppen som drivs av Lucia, Teknikgruppen som drivs av Andreas och Turneringsgruppen som drivs av våra nyaste medlemmar. 
Alla vi som jobbar med Uddelanet gör det ideellt för vi brinner för spelhobbyn.

action-2277292_1280_redigerad.jpg

Vad gör Administratörsgruppen?

Administratörsgruppen söker projektpengar, letar nya samarbetspartners, rekryterar nya medlemmar och skriver alla rapporter. Det är dem som svarar på era frågor och ser till att budgeten går ihop. 

 Vill du gå med i Administrationsgruppen är det bara att skicka ett mail till uddevalla@pinkorange.se eller pinga @monster på discord.

P1020762.JPG

Vad gör teknikgruppen?

Det är dem som ser till att internet fungerar och att vi har tillräckligt med ström för alla LAN-deltagare. Innan lanet testar dem all utrusning och efter lanen händer det att dem bygger en ny server eller gör något annat spännande projekt tillsammans.

 Vill du gå med i teknik gruppen är det bara att skicka ett mail till uddevalla@pinkorange.se eller pinga @spektra på discord.

received_3140094379349790.jpg

Vad gör marknadsföringsgruppen?

Marknadsföringsgruppen jobbar aktivt med att lyfta vår verksamhet genom sociala medier och ute bland folk. Det är dem som åker till skolor och pratar om vad vi jobbar med och sätter upp affischer på stan. 
 

Vill du gå med i marknadsföringsgruppen är det bara att skicka ett mail till uddevalla@pinkorange.se eller pinga @lusse på discord.

_4132217.jpg

Vad gör turneringsgruppen?

Turneringsgruppen ansvarar för alla turneringar under lanet och planerar dem inför lanet. Det är här du kan vara med och påverka vilka spel vi kommer köra under lanet.

Vill du gå med i turneringsgruppen är det bara att skicka ett mail till uddevalla@pinkorange.se eller pinga @monster på discord.